Fiúk, Lányok! Bejön az alakom?
Figyelt kérdés
Nem túl nagy a hasam?Nem formátlan a lábam? Min javítsak és,hogyan?
2012. szept. 22. 23:11
11/30 A kérdező kommentje:
huhh köszi :) de ha belenézek oldalról a tükörbe mindig nagynak látom.. :S
2012. szept. 22. 23:40
12/30 anonim válasza:
Egy fura van rajtad: a nyakadba húzod a melleidet. Ideális esetben a váll és a könyök között félúton lenne a helyük. Hasad rendben, combra kicsit erősíthetnél, de rendben.
13/30 anonim válasza:
Jé, tényleg. Kicsinek tűnik a melltartód! Lehet, hogy ruhában ez az előnyös, ezt te látod, de talán érdemes lenne legközelebb eggyel nagyobbat venned, mert úgy tűnik, mintha felül ki akarnának ugrani.
14/30 anonim válasza:
Nem a push up-ra gondolok, hanem jobbra és balra. :)
15/30 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom..elég kicsi melleim vannak.nem hiszem,hogy nagyobb kéne.
De a pánton meg viszont ez a legnagyobb méret..tesómat megkérdeztem,azt mondta hogy szerinte jó ez a méret.
2012. szept. 22. 23:51
16/30 A kérdező kommentje:
Nem push-up.Sima melltartó.:)
2012. szept. 22. 23:52
17/30 anonim válasza:
Kerületre gondoltam, hogy kicsi, nem a kosár. Esetleg más fazon. A két kosár túl közel van egymáshoz, széltében ennél nagyobb a melled. Ha kényelmes és jól áll a ruháidhoz, akkor le ne cseréld! Másba viszont nem igen lehet belekötni. Szép a melled, jó a feneked, vékony a bokád és a karod, ezekre szoktak a lányok panaszkodni, rajtad meg ez mind nagyon jó.
18/30 anonim válasza:
Ha sima melltartó, akkor meg extra jó melled van! :D De abbahagyom a dicsérgetést, mert kezdem leszbinek érezni magam. :)
19/30 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm.Én mondjuk nem szeretem magam annyira,amennyire itt dicsérnek,de azért jól esik. :))
2012. szept. 22. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!