Más ehhez hasonló oldal, ahonnan lehet online jó ruhákat rendelni, jó árban?
fashiondays.hu
passion4fashion.hu
brands.hu
hellomonday.hu
Sok ilyen oldal van facebookon is.
eBay-n viszont sokkal olcsóbb a legtöbb dolog, mert Ők még tesznek az árra, nyilván ,hogy legyen hasznuk is.
Ettől a lánytól viszont ne rendelj, mert a legjobb barátnőm nagyon-nagyon megszívta vele, késett a termék, aztán rossz minőségű volt, aztán mikor visszaküldte, nem a kért cuccot kapta, hanem eltérőt, így most ott tart, hogy várja vissza a pénzét, de a csaj csak 10.én tudja utalni :/
Szóval kb 2hónapot várt valamire, ami nem lett az övé és a pénzét is később kapja vissza.
Köszi a válaszokat, és utolsónak köszi a hasznos tanácsot. Én is azért kérdeztem más oldalakat, mert nem tudom mennyire megbízhatóak ezek. Az e-bay-en kicsit hosszas lenne kikeresni nekem, plusz gondolom a postaköltség onnan Erdélybe még többe kerül.
Valahogy lesz! Köszönöm
Szétnéztem ebayen...Megkaptam már most szinte mindet amit rendelni akartam, és jó párat fele áron. Röhejes! Még jó, hogy előbb írtam ide :d
Utánanézek a fizetésnek,mert nem igazán értek az ilyen neten rendeléshez, na meg postakültség de úgy hiszem ebay-nál maradok.
Köszi a segitségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!