Csúnya fiúk elgondolkoztatok már azon, hogy elmentek plasztikai sebészhez, hogy az új külsővel esélyesek lehessetek a csajoknál?
Pedig lehet kompenzálni. A barátom például nem egy nagy szépség, nem is tetszett sokáig. Mégis idővel levett a lábamról, most már képes vagyok órákig nézni, ahogy alszik - és tetszik.
Nyilván ha egyéjszakás kapcsolatokat akarsz, ott nehezebb dolgod van, de ha valakivel komolyan gondolod a dolgot, ott bőven van módod kompenzálni.
Számomra fölösleges lenne, mert nagyon önbizalomhiányos vagyok, ami már régen berögződött.
Szerintem, ha Brad Pitt arca lenne a fejemen, akkor sem mernék csajozni...:D
Nézz már körül, mennyi ronda pasinak van barátnője, vagy mennyi ronda lánynak van pasija... és ehhez semmi különös nem kell. Csak jófejnek, kedvesnek kell lenni, bevágódni a kiszemeltnél valamivel. Na meg nem kell feladni.
Te külsővel akarsz nőt fogni...? Sose jó dolog, legfeljebb ha egy buta libára vágysz, akinek csak az számít. Nekem az számít hogy egy srác okos, kedves, toleráns, udvarias legyen és legyen minél több közös bennünk. A párom is ilyen... és nem egy szépfiú. A szépség úgyis mulandó, sokat nem érsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!