Miért nem tudok regisztrálni?
Figyelt kérdés
Nem tudok regisztrálni a shopping.hu-ra. Fogalmam sincs, hogy miért, mert minden jó, ki is írja azt, hogy a megerősítőt elküldik az e-mail címemre. DE NEM! Nem érkezik semmi! citromail-es vagyok.. Anyukám e-mail-je gmail-es és oda sem küldte el.. Mit tegyek?2012. szept. 18. 18:21
1/2 anonim válasza:
Van amikor idő mgé elküldi.Nekem volt olyan amikor 3-4 napba telt citromail-en... meg nézegesd a csoportosításokat a span-t stb-t.Mindent ahol levél lehet.
2/2 anonim válasza:
Nekem sem sikerül regisztrálni a shopping.hu-ra.
Megírtam nekik a kapcsolatmenüben a problémámat, de semmi válasz több mint 1 hete :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!