S. O. S Hol találok?
Sziasztok! Hol lehet kapni Magyarországon ilyet?
Fogfehérítő lapocskák egyébként.
Vagy honnan tudnék rendelni?
Köszönöm előre is!
Innen tudsz. Én egy hasonlót rendeltem, rövidtávon nagyobb hatása van, viszont marhára érzékenyek lesznek tőle a fogaid. Egyáltalán nem azt a hatást nyújtja, mint szeretnéd, illetve amit reklámoznak. Pozitívumot nem nagyon tudok mondani ezekről. Kényelmetlen, nyáladzol tőle, fáj a fogad alatta, utána is, nem fehérít, csakis kb. 5 percig utána virít a fogad. Hát... Szerintem ne adj ki rá pénzt. Inkább gyűjts fogorvosi fehérítésre.
1. nem kamu :)
2. Köszi igazából a fogorvosi kezelésre várnom kell pár évet mivel ragaszkodom az én fogovosomhoz aki most most babát vár és nem szeretem egyből szülés után dolgozni...:S Máshova nem szívesen megyek...és nekem elég csúnya sárgás a fogam pedig nem kávézom,nem dohányzom semmi ilyesmi talán a tea de mióta abbahagytam is olyan...:S
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!