160 centivel fotómodellnek még jó vagyok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 14:05
1/13 anonim válasza:
Csak annak, kifutóra csak a 175 felettiek mehetnek.
2/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 160 centivel csak fotómodell lehetsz, de ahhoz is kellenek bizonyos adottságok! hisz nem állhat a kép csak retusálásból.
3/13 anonim válasza:
nem szeretnélek elszomorítani, de én a divatszakmában dolgozom, és el kell hogy mondjam, nem létezik olyan, hogy csak fotómodell. Egy modell akkor lehet sikeres, ha gyönyörűen jár, magas vékony és a képeken is tökéletesen pózol. Esetleg pár tinimagazinba be tudnak tenni, de a világkarrierhez más is kell.
4/13 anonim válasza:
160 nem elég..Én egy divatcégnél dolgozom,és a modelleink (női)173cm magasak vagy a felett vannak..És még megemeli őket a magassarok:(De néha szoktak keresni kisebb termetű modelleket..Attól függ hány éves vagy..
5/13 anonim válasza:
Igen, én sem szeretnélek elkeseríteni, de olyan hogy fotómodell... nincs. Valakiből akkor lehet modell, ha szép a járása, és a fotókon is ugyanolyan jól pózol, és min. 173 cm magas. És persze az arányok...
6/13 anonim válasza:
nekem tök mind 1 mekkora egy fotómodel ha tudja a nő csinálni azokat amiket kell akkor mijért ne lehetne? attol fügetlen nem biztos hogy nagy karierje lesz de egy kisebet be futhat;)
7/13 anonim válasza:
Tény, hogy ilyen mérettel én is csak aktmodelleket láttam (Dundika és Kelemen Anna sincs még 160 cm se), ők nem kellenek kifutóra. De feltételezem, a szakmának nem ezen ágára gondoltál. :(
8/13 anonim válasza:
Hát figyelj... Magyarországon az ilyen "kezdő" modell ügynökségek talán felvesznek, de külföldön 175 cm alatt szóba se állnak senkivel.
9/13 anonim válasza:
szerintem ne próbálkozz.
Még ha be is kerülsz,szét aláznak.Mert ugye a ruhákat mindig át kell alakítani mert nem a te magasságodra tervezték őket.Szóval szerintem elég gázos lenne.
10/13 anonim válasza:
160 cm az nagyon kevés.
elég sok alacsony lány "ducibb" mint a 180 körüliek.
178 és 52 kg vagyok.Modell.
na most 160hoz nem jó arány egy modellnek az 50 kg...de mgé a 45 is SOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!