Ciki, ha valakinek nem érintős a telefonja?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 18:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem az a ciki, ha valaki annyira gyökér, hogy azt nézi: kinek milyen a telefonja.
Ilyenkor úgy tudok örülni, mint szülő, hogy nem a 250 ezer forintos Louis Vuitton telefon jött divatba. :(
2/10 anonim válasza:
Nem....,már mér lenne ciki?
Nekem nem is kéne, mert kényelmetlen nehézkes a használata.
3/10 anonim válasza:
nekem sem érintős és a mi kisvárosunkban én vagyok a legmenőbb csajszi.
4/10 anonim válasza:
Hát vérciki az már biztos.. sőt ha nem iPhone akkor én kidobnám a kukába...
5/10 anonim válasza:
dehogyis ciki-.- egy csomóan azért nem használnak érintős mobilt, mert nem szeretik, idegesítik őket, nem azért, mert "nem menők"
6/10 anonim válasza:
engem is idegesít az érintős telefont, szóval nekem volt anno de váltottam nem érintősre.
7/10 anonim válasza:
én speciel nem tartom cikinek,de mivel a suli ahova járok oda gazdagok járnak,nekik nem is elég,ha érintős ők ki vannak akadva ha nem kapják meg az iphone 4s-t sőt az egyik gyereknek iphone 4s-e van és pár nap múlva elvileg kijön az iphone 5 és le is cseréli rögtön arra-.-
8/10 anonim válasza:
Az a ciki ha ez bárkit is érdekel...
Nekem van érintős is meg nyomkodós is, suliba mindig a nyomkodósat viszem csak.
9/10 anonim válasza:
nem. egyeltalán nem ciki. nekem sem érintős. és őszintén nem is kellene, mert rohadtul idegesít, ha lenyomatos a képernyő. másrészt meg olyan helyen lakok, ahol csak kevéske ideig örülhetnék neki
10/10 anonim válasza:
09-12 18:55-ös és a legszerényebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!