Szerintetek jó ez a köröm?
Figyelt kérdés
Jövőhónapban tesóm esküvője én leszek a kísérőlány.. Nappal rózsaszín ruhába leszek, az éjszakát még nem tudom, de nekem nagyon tetszik a rózsaszín leopárd mintás műköröm. Erre gondoltam-->
De nem tudom, hogy egy esküvőre ez jó-e...? Véleményeket írnátok?köszönöm
2012. szept. 12. 16:24
1/6 anonim válasza:
szerintem esküvőre a párducmintás köröm nem a legmegfelelőbb, de szép ez a köröm attól függetlenül!
2/6 A kérdező kommentje:
Valaki tudna ajánlani valami jó körmöt akkor? Mert már nem tudom, milyen legyen....
2012. szept. 12. 16:27
3/6 Réka SZJ válasza:
4/6 anonim válasza:
Ezt inkább valami nightklubbos vetkőzős ribin tudom elképzelni. Lehet hogy csak a formája miatt rémes... nem tudom. Válassz valami egyszerűbbet.
5/6 anonim válasza:
Ez a körömforma egyszerűen gusztustalan. Nekem az egyszínűre lakkozott rövid körmök jönnek be.
22F
6/6 anonim válasza:
Mivel nem Te leszel a menyasszony, nem kell fehér körmöt csináltatnod.(bár a menyasszonynak se kötelező...)
A kép amit linkeltél max alapötletnek jó, mert a kivitelezés elég gáz.
nézz szét a nails.hu-n, ott a lakhelyed szerint is kereshetsz körmöst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!