Kire hasonlítasz a legjobban?
Tölts fel egy képet és kiadja kire hasonlítassz a legjobban. Irjatok minél többen mert "megöl" a kiváncsiság:) (?)
nekem nem adta ki :'(
am már nagyon sokan mondták hogy nagyon hasonlitok jennifer love hewittre és 1x megnéztem a szellemekkel suttogót és tényleg ( mikor fru-fru ja van )
Veronica Varekova 87%-ban
fogalmam sincs ki ő, illetve most már utánanéztem, egy cseh modell :-)hát nem tudom...
Sokan mondják, hogy Brook Shields fiatalkori hasonmása vagyok (Kék Lagúna), de volt aki Catherine Bell (J.A.G.)-hez hasonlított. Egyébként Brook Shields-ben van valami :-)
19:52 vagyok
A Párom pedig Brad Pitt :P
Emma Watson --> 70 %
másik képemnél: Halle Berry --> 74 %
megint másiknál : Ueto Aya, Ayumi Hamasaki
szóval ez hülyeség xD 3 képet töltöttem fel és mind a 3-nál másikat adott ki xD egy se volt ugyanaz xD
de azért jó volt szórakozni :D
Nekem sok jött ki
Jeff Buckley,Natalie Wood,John Lennon,Gemma Ward,Jennifer Garner,Ornella Muti,Alison Lohman,Jaines Mason,James Van Der Beek és Rachel Weisz.
Szerintem én egyikre se hasonlítok,de mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!