Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágító otthon?

Fültágító otthon?

Figyelt kérdés
Tudom sokan kérdezték. Engem az érdekelne hogy a fogpiszkálót meddig kell bent hagyni és utána mit rakjak bele ja van valami módszer hogy kevésbé fájjon (még nem fáj csak kicsit de azért gondolom később nem lesz ilyen egyszerű dolgom)?
2012. szept. 6. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy csigát. Ilyen hülyeségekkel nem jó kínlódni, meg hülyén is néz ki. Csigával, vagy tüskével egyszerűbb, gyorsabb. 1000 ft körül már biztos lehet kapni.
2012. szept. 6. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nincs olyan módszer, hogy kevésbé fájjon. a fültágításhoz a folyamat és fájdalom hozzá jár.

igaza van az első kommentelőnek teljes mértékben: én is csigával tágítottam, csak ajánlani tudom.

10mm-ig "fáj", bár én inkább kellemetlennek, valamint feszítő érzésnek írnám le. onnantól "könnyebb" a tágítás.

2012. szept. 6. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom elkezdted-e már, de ha még nem, egy tipp: a fogpiszkálót kend le körömlakkal (persze hagyd megszáradni :D ) mert utánna könyebb lesz belerakni a füledbe :) utánna meg kreativitás :) Pl. a fültisztítópálcika műanyag részét, ha ferdén levágod, simán belemegy, aztán tollbetét, nyalókapálcika, szívószál, de például, ha a nyalókapálcikára majd tudsz tekerni celluxot, mindig picivel többet, és így már egész sokáig el tudsz jutni :) De mindent fertőtleníts le előtte, meg én kentem közbe Neogranormonnal :) Azt pedig, hogy mikor cserélheted nagyobbra, észre fogod venni :) Remélem segített! :)
2012. szept. 6. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem piszkálódni akarok, csak tudatlan vagyok. Miért kell a füledet tágítani?
2012. szept. 7. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy a fülemet nem 'kell' tágítani csak én szeretném és azért mert szerintem jól néz ki :D
2012. szept. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!