Ronda.
Én is a rockot szeretem, de a hozzád hasonló divatlányok sosem tetszettek. Az a smink undorító, ahogy a hajad is. Lehet attól még rockel, hogy nem rondítod el így magad! Járj a kedvenc zenekarod pólójában a hosszú, kiengedett hajaddal, sokkal inkább rockernek nézlek. A te kinézeted szerintem csak azért ilyen, mert egyedi szeretnél lenni. De ne tedd! A hajaddal van a legnagyobb baj, teljesen EMO.
A sminked sem illik neked.
A másik meg: mi ez a beállás? Rettentően tenyérbemászó a fejed, esküszöm, hogy nagyon irritál. Nem kell ilyen "Nagyon menő vagyok, de amúgy cuki is" álmosolyt felvenned. Visszataszító, és nagyon gáz.
20:55 vagyok!
Azt kihagytam, hogy amúgy tényleg szép arcod van, de rengeteget kellene változtatnod magadon. Ezeket az erőltetett és beállított képeket hanyagold.
A stílusodról úgy sem lehet lebeszélni, de látják azt az emberek, hogy rocker vagy, ha így nézel ki:
Bomba a csaj, és neki sokkal jobban elhiszem, hogy rocker. Terólad szerintem a legtöbben azt gondolják, hogy EMO-s vagy, már ne is haragudj... Felhúztam magam, mert amúgy aranyos a képed, de a stílusod miatt borzalom.
Téged láttalak facebookon. :D
Anime fan vagy és Asking Alexandriás a borítóképed ugye?
milyen nemű vagy?? amúgy attól hogy rocker vagy nem kell igénytelennek és csúnyának lenni....
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!