Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]

2012. szept. 5. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5. Mármint 10/5.
2012. szept. 5. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:
hajad,sminked túl sok,alapjáraton szép arcod van
2012. szept. 5. 15:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az arcod szép,de az a haj és stílus... ez nem nyerő!
2012. szept. 6. 09:25
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Ronda.

Én is a rockot szeretem, de a hozzád hasonló divatlányok sosem tetszettek. Az a smink undorító, ahogy a hajad is. Lehet attól még rockel, hogy nem rondítod el így magad! Járj a kedvenc zenekarod pólójában a hosszú, kiengedett hajaddal, sokkal inkább rockernek nézlek. A te kinézeted szerintem csak azért ilyen, mert egyedi szeretnél lenni. De ne tedd! A hajaddal van a legnagyobb baj, teljesen EMO.

A sminked sem illik neked.

A másik meg: mi ez a beállás? Rettentően tenyérbemászó a fejed, esküszöm, hogy nagyon irritál. Nem kell ilyen "Nagyon menő vagyok, de amúgy cuki is" álmosolyt felvenned. Visszataszító, és nagyon gáz.

2012. szept. 6. 20:55
 15/20 anonim ***** válasza:

20:55 vagyok!

Azt kihagytam, hogy amúgy tényleg szép arcod van, de rengeteget kellene változtatnod magadon. Ezeket az erőltetett és beállított képeket hanyagold.

A stílusodról úgy sem lehet lebeszélni, de látják azt az emberek, hogy rocker vagy, ha így nézel ki:

[link]

Bomba a csaj, és neki sokkal jobban elhiszem, hogy rocker. Terólad szerintem a legtöbben azt gondolják, hogy EMO-s vagy, már ne is haragudj... Felhúztam magam, mert amúgy aranyos a képed, de a stílusod miatt borzalom.

2012. szept. 6. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Téged láttalak facebookon. :D

Anime fan vagy és Asking Alexandriás a borítóképed ugye?

2012. szept. 8. 22:49
 17/20 anonim válasza:
10/11 .. Ezzel mindent elmondtam. Rocker lányoknál +pontot számolok, csinos vagy nagyon. :)))
2012. szept. 25. 00:15
 18/20 anonim válasza:
Arcod szép, de a frizud nem jön be.
2012. dec. 13. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:

milyen nemű vagy?? amúgy attól hogy rocker vagy nem kell igénytelennek és csúnyának lenni....

16/f

2012. dec. 13. 21:28
 20/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem néz ki igénytelennek... nem egy agyon vakolt hidrogénszőke müp*csa legalább...
2012. dec. 14. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!