Szerintetek szép Jennifer Lawrence?
2012. szept. 5. 10:22
11/19 anonim válasza:
Egy igazi babapofa! GYönyörű. Mostanában teljesen el vagyok bűvölve az aranyos kis pofazacskójától. Meg persze az a szexi széles segge, igazi nőies feneke van. Ő egy ízíg vérig igazi természetes nő! Nekem is egy ideálom a sok közül. Másfélék is bejönnek, de ez a természetes a legjobb. Szinészként is aranyos.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép - no nem azzal a szőke fejre lapított hajjal, amit egy időben csináltak neki. Barna hajjal nagyon csinos. Nem az a tipikus "hm, szép, szép" - csaj, inkább amolyan egzotikus.
13/19 anonim válasza:
Engem a mosolyával valamiért az Ördögűzős kiscsajra emlékeztet, meg is rémiszt első ránézésre emiatt. Ezt leszámítva nincs vele gond, egész jól fest és tényleg hordoz egyfajta egzotikumot a kisugárzásában.
15/19 anonim válasza:
De miért román nyelvű oldalt nyit meg a link?
16/19 anonim válasza:
Igen gyonyoru:) szrintem a legszebb szineszno. Az az arc, meg az a test:):$ nem vagyok leszbi, de ot szivesen elfogadnam az agyamban:DD
18/19 anonim válasza:
Ha én színésztársa lennék és lenne “olyan” jelenetünk, nem csak simogatnám. Eléggé jól néz ki a csaj. Én olyan ember vagyok, aki nem csak egy lányt szeret, hanem egyszerre többet. Én jelenleg 3 színésznőt szeretek nagyon és... Ja. Köztük van Jennifer Lawrence is. My only problem is the age. Már... ha jól raktam össze angolul. Nekem is az ilyen nők felelnének meg.
19/19 anonim válasza:
Igen ő az egyik legszebb színésznő manapság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!