Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Jennifer...

Szerintetek szép Jennifer Lawrence?

Figyelt kérdés

[link]

Mert nekem kb ilyen a női ideálom :)

2012. szept. 5. 10:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Egy igazi babapofa! GYönyörű. Mostanában teljesen el vagyok bűvölve az aranyos kis pofazacskójától. Meg persze az a szexi széles segge, igazi nőies feneke van. Ő egy ízíg vérig igazi természetes nő! Nekem is egy ideálom a sok közül. Másfélék is bejönnek, de ez a természetes a legjobb. Szinészként is aranyos.
2012. okt. 19. 04:33
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is nagyon szép - no nem azzal a szőke fejre lapított hajjal, amit egy időben csináltak neki. Barna hajjal nagyon csinos. Nem az a tipikus "hm, szép, szép" - csaj, inkább amolyan egzotikus.
2013. febr. 23. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem a mosolyával valamiért az Ördögűzős kiscsajra emlékeztet, meg is rémiszt első ránézésre emiatt. Ezt leszámítva nincs vele gond, egész jól fest és tényleg hordoz egyfajta egzotikumot a kisugárzásában.
2013. febr. 25. 22:22
 14/19 anonim válasza:
100%
szerintem igen:)
2013. szept. 13. 10:37
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
De miért román nyelvű oldalt nyit meg a link?
2013. szept. 13. 14:53
 16/19 anonim válasza:
100%
Igen gyonyoru:) szrintem a legszebb szineszno. Az az arc, meg az a test:):$ nem vagyok leszbi, de ot szivesen elfogadnam az agyamban:DD
2013. nov. 27. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes tetőtől talpig.
2021. febr. 4. 21:35
 18/19 anonim válasza:
56%
Ha én színésztársa lennék és lenne “olyan” jelenetünk, nem csak simogatnám. Eléggé jól néz ki a csaj. Én olyan ember vagyok, aki nem csak egy lányt szeret, hanem egyszerre többet. Én jelenleg 3 színésznőt szeretek nagyon és... Ja. Köztük van Jennifer Lawrence is. My only problem is the age. Már... ha jól raktam össze angolul. Nekem is az ilyen nők felelnének meg.
2021. márc. 11. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen ő az egyik legszebb színésznő manapság
2021. dec. 29. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!