A problémám az, hogy nagyon nagy lábam van, és még széles is. Mit tegyek? ://
ugyanez a bajom! örökletes dolog, a nagynénémnek is szélesebb a "lábkisujjánál", kissé kiáll a csont, mintha egy hatodik ujj akarna nőni. én sem hordhatok szűkebb, vékonyabb cipőket, mert kb 1 hónap hordás után egyszerűen elkezd kilyukadni ott, ahol szélesebb a lábam. én 17 vagyok, és már vagy 3-4 éve 40-41-es a lábam, és persze elég széles..
sajna ebbe bele kell törődni!
Hahoo, nekem is ez a problémám :D
14 éves vagyok, 168 cm, átlagos testalkatú. A lábam nekem is 39-40, és most nem akarom lemásolni az írásodat, de ugyan azt akarom mondani. :)
Kevés cipőm van, de a saruban jól néz ki a lábam nyáron, illetve balerina cipő tényleg vékonyítja!
Sportcipőben nekem nagyon nagynak tűnik, sajnos. :/ És nekem sincs magassarkúm, mert ami van, abban max. pár órát bírok ki.
Engem annyira nem érdekel, "népszerű" vagyok a fiúk körében, pedig csak 14 vagyok, és hidd el nem vagyok egy világszépe... Senkit sem érdekel a lábam. :D
Szerintem te se aggódj miatta! Arc és testalkat számít, de a láb tényleg nem! ;) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!