Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy lany azt mondja a...

Ha egy lany azt mondja a kepemre h elmegy, akk az mit jelent?

Figyelt kérdés
kuldtem 1 kepet neki es ez jott ra valasznak..
2012. szept. 3. 01:28
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem duzzogok -.-

de ha vki beszól neked akk majd tűrjed szó nélkül ;) én inkább kiosztom h tudja hol a helye.

egyébként meg ő se volt 1 nagy szám csak ezt nem közöltem vele mert rendes vagyok, mindössze ennyit írtam neki: "kösz szépen, ezt kevésbé bunkó mondon is közölhetted volna..."

így megfelel?

2012. szept. 3. 09:58
 22/33 anonim ***** válasza:
johet
2012. szept. 3. 11:42
 23/33 A kérdező kommentje:
senkinek nem küldök képet! ne írjatok privit :D
2012. szept. 3. 12:00
 24/33 anonim ***** válasza:

Látod Pajtás, mindez könnyen megelőzhető.

Ha egy lány eleve nem nagy szám, biztos, hogy nem küldök neki képet. Maximum heccből egy kiollózott, kigyúrt kockahasúról. Hagy essen le az álla. Arra biztos nem mondja, hogy elmegy. Tudod, azt nagyon nem szeretem, ha egy hölgy külsőségeim alapján ítél meg. De az is hülye, aki azért küld egy képet valakinek, hogy megkérdezze: Na milyen vagyok?

Amúgy az "elmegy" válasz valójában nem sértő, abból meg igazán kár ügyet csinálni, ha egy nő egy kép alapján nem fejezi ki - nem létező - rajongását valaki iránt!

2012. szept. 3. 12:01
 25/33 A kérdező kommentje:
Na ez jó öltet :) megfogadom, sőt ha bejön akk se magamról küldök, hagy fogadjon el a belsőm alapján.
2012. szept. 3. 12:16
 26/33 anonim ***** válasza:
én a nagyon helyesekre is ezt mondom akin látszik h csaknem el van szállva magától:D nem akarom az egóját tovább növelni..
2012. szept. 3. 12:24
 27/33 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok :(
2012. szept. 3. 12:32
 28/33 anonim ***** válasza:

Pajtás, azért nem kell túlzásba esni!

Egy hölgy biztos, hogy nem értékeli az ilyen átverést. Hiába jönnél be egy neked is tetsző csajnak, egy ilyen húzás után biztos, hogy páros lábbal rúgna ki. Inkább halogasd azt a kép-küldést, ha úgy gondolod, hogy a partner nincs még kellően rád hangolódva. Vagy küldj távoli, kis felbontású felvételt, amin nem látszanak a részletek, ha úgy gondolod, hogy külsőre ne jössz be elsőre neki! Sőt a Photoshop is csodákra képes!

2012. szept. 3. 12:38
 29/33 A kérdező kommentje:

nemigazán tudom halogatni, mind azt mondja h küldjek képet v keres mást.. erre ha küldök akk meg azért keres mást :D

a helyzet katasztrofális..

2012. szept. 3. 12:45
 30/33 anonim ***** válasza:

Ha egy csajnak nem jön be a dumát és csakis kimondottan jóképű pasit keres, annál úgysincs sok esélyed. Sajnos a lányok többsége már csak ilyen. Tűt kell keresned szalmakazalban.

Eseted tipikusan hasonlít az alábbihoz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Neked is csak ugyanezt tudom mondani.

2012. szept. 3. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!