Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan csináljam...

Szerintetek hogyan csináljam meg a hajam az évnyitóra? gondoritsem be vagy egyenesitsem ki vagy csak az elso 2 tincset gondoritsem be?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 01:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Én kivasalom és összefogom.

ahogy jobban áll

2012. szept. 2. 06:38
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Nem bírom felfogni hogy mit kell egy évnyitóval ennyit idétlenkedni. Már a hatszázadik kérdés van arról hogy milyen ruhába, meg milyen cipőbe menjek. De hogy még a frizurán is variálni. Csináld meg úgy ahogy jól áll, vagy ahogy szoktad. Ez nem egy bál ahova szépnek kell lenni.

21 L

2012. szept. 2. 08:09
 3/6 tüptürüptürüpp ***** válasza:
59%

Kedves utolsó, tudod sok embernek fontos, hogy hogy néz ki. Főleg, ha új suliba megy és szeretne mindenkire jó benyomást kelteni.:)) Nem hiszem el, hogy pl. Te nem izgultál meg készültél 9.-be. (: Ez a kategória pont erre lett kitalálva, senkit sem köteleznek, hogy válaszoljon a kérdésekre!:D

Na de hogy válaszoljak is én befonom a hajam este vizesen, hogy holnap göndör legyen.:-D De szerintem úgy csináld, ami neked a legjobban jól áll!:D

15/L

2012. szept. 2. 08:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Válaszhatsz:

1) ahogy hétköznapokra szoktad-picit feldobva (pl ha kivasalva, kiengedve hordod, akkor az jó, ha göndöríted az első két tincset. Ha összefogva szoktad, akkor leeht egy csicsásabb hajgumi vagy elöl néhány tincset kiveszel és begöndöríted, vagy begöndöríted a hajat úgy hogy szép legyen, ha összegumizod(loknis) [link]

2) a hétköznapitól t-e-l-j-e-s-e-n eltérő frizurát találsz ki.

2012. szept. 2. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem ha egyenes a hajad akk göndörítsd be ha meg göndör akk vasald ki :D de össze is kötheteted,kontyot is csinálhatsz ,be is fonhatod
2012. szept. 2. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

ki vasaltam a hajam ossze gogtam es par tincset logni hagytam es szerintem jol nezett ki! :)

es nekem igen, nem mindegy h milyen cipobe ruhaba megyek es az sem mindegy hogy hogy csinalom meg az unnepelyekre a hajam. En nem szoktam magam elhanyagolni es az unnepelyekre ki szoktajm oltozni!

2012. szept. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!