Milyen fogkrémet ajánlatok sárga fogra?
Figyelt kérdés
Mivel fogszabályzós voltam - de csak az alsón -, nagyon elsárgultak a fogaim. Milyen praktikák vannak sárga fogra, vagy milyen fogkrémet ajánlotok, ami ténylegesen bevált? Esetleg volt valaki valahol fogfehérítésen? Nagyon drága volt? Előre köszönöm a válaszaitokat! : )2012. szept. 1. 22:42
1/4 anonim válasza:
A fogfehérítés csak árt,mivel roncsolja a fogat.Vannak nagyon jó fogkrémek,amik segíthetnek,például:elmex intensive cleaning,tudtommal ez az egyik legjobb.
2/4 anonim válasza:
Szia én a DM-ben vettem Perl Weiss nevezetű fogfehérítő krémet.Van kifejezetten dohányosok számára és olyan is akinek kávé tea stb miatt sárga a foga. Nekem nagyon bevállt.Csak ajánlani tudom...
27/L
3/4 anonim válasza:
Semmilyet, ezek tönkre tesik a zománcot és amikor már nem használod még sárgább lesz tőle a fogad! Ez a titkuk!! Inkább tegyél a fogkefédre egy kis szódabikarbónát!! Egészségesek is lesznek a fogaid és fehérek is!!!!!! (de mellette fogkrémet is használhatsz!)
4/4 anonim válasza:
ultrahangos fogkoleszedesre menj el, gondolom lerakodas van rajta, az eleg szepen leszedi es feherit is ezaltal. kb 10-15 ezer frintba kerul.
plusz gyogyszertarban lehet kapni hidrogen peroxidot, (350 ft kb) en azzal szoktam par percig oblogetni, persze nem minden nap. par alkalom utan latvanyos hatasa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!