Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fogkrémet ajánlatok...

Milyen fogkrémet ajánlatok sárga fogra?

Figyelt kérdés
Mivel fogszabályzós voltam - de csak az alsón -, nagyon elsárgultak a fogaim. Milyen praktikák vannak sárga fogra, vagy milyen fogkrémet ajánlotok, ami ténylegesen bevált? Esetleg volt valaki valahol fogfehérítésen? Nagyon drága volt? Előre köszönöm a válaszaitokat! : )
2012. szept. 1. 22:42
 1/4 anonim válasza:
A fogfehérítés csak árt,mivel roncsolja a fogat.Vannak nagyon jó fogkrémek,amik segíthetnek,például:elmex intensive cleaning,tudtommal ez az egyik legjobb.
2012. szept. 1. 22:47
 2/4 anonim válasza:

Szia én a DM-ben vettem Perl Weiss nevezetű fogfehérítő krémet.Van kifejezetten dohányosok számára és olyan is akinek kávé tea stb miatt sárga a foga. Nekem nagyon bevállt.Csak ajánlani tudom...

27/L

2012. szept. 1. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmilyet, ezek tönkre tesik a zománcot és amikor már nem használod még sárgább lesz tőle a fogad! Ez a titkuk!! Inkább tegyél a fogkefédre egy kis szódabikarbónát!! Egészségesek is lesznek a fogaid és fehérek is!!!!!! (de mellette fogkrémet is használhatsz!)
2012. szept. 1. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

ultrahangos fogkoleszedesre menj el, gondolom lerakodas van rajta, az eleg szepen leszedi es feherit is ezaltal. kb 10-15 ezer frintba kerul.

plusz gyogyszertarban lehet kapni hidrogen peroxidot, (350 ft kb) en azzal szoktam par percig oblogetni, persze nem minden nap. par alkalom utan latvanyos hatasa van.

2012. szept. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!