Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogalmzásgátlótól megnő a mell?

Fogalmzásgátlótól megnő a mell?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, még szűz, és mivel nincs barátom jelenleg, így ez nem is fog változni még jóóideig. Nos, a helyzet az, hogy a 173 centimhez 57 kg vagyok, tehát egy normál testalkatú lány, azonban a melleim rettentő aránytalanul kicsik, szinte lapos vagyok. :/ Ez nagyon zavar és szégyellem a testem emiatt. Nem érzem igazán nőnek magam, bár igyekszem úgy öltözködni, hogy valami látszódjon ott. pl pushup, de az ilyesmi meg egyfajta becsapás mások és önmagam számára is. A családomban nincsenek kis mellű nők, anyukám pl teljesen normális testalkatú és kb 80/B-C-t hord. A helyzet az, hogy úgy tervezem, hogy ha nem nő meg természetes úton, akkor plasztikai sebészhez fordulok. nem igazán szeretném ezt, hiszen egy mű dolog, illetve anyagilag sem nagyon engedhetem meg, de ha muszáj, akkor összespórolok rá hosszú évek alatt. Így maradni nem akarok...képtelen vagyok kibékülni a testemmel emiatt. :/ Úgy tudom, a fogamzásgátló némileg befolyásolja a mellnövekedést. Ez igaz? és ha igen, szexuális élet nélkül szedhetnék és segítene rajtam?
2012. szept. 1. 21:18
 1/9 A kérdező kommentje:
jaés értelmes, komoly válaszokat várok. Köszönöm.
2012. szept. 1. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert nagyobb ciciket akarsz, ne szedj fogamzásgátlót. Teljesen fölösleges hormonokkal bombáznod a szervezeted, ha csak a nagyobb cicik a célod. Én szedek tabit, nem sokat nőtt a mellem.
2012. szept. 1. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem nőtt meg a mellem a fogamzásgátlótól..Pedig évek óta szedem
2012. szept. 1. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Picit nőhet tőle, viszont ahogy abba hagyod megint a régi lesz. (Tapasztalat) És szerintem se szedj ezért hormonokat, kikészíti a szervezetet. (tapasztalat)
2012. szept. 1. 21:36
 5/9 MadameViciouse ***** válasza:
100%

Én is ebben reménykedtem anno 17évesen(2 félét próbáltam, bár nem a mellnövelés miatt), de sajnos nem nőtt tőle semmit.Biztosan egyéntől és gyógyszertől is függ milyen a hatása.

Viszont most 22 vagyok és 17éves koromtól elég sokat nőiesedtem,a mellem is nőtt.Talán neked is fog.

2012. szept. 1. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem nőtt tőle. Nekem is kicsit, megpróbálom elfogadni, néha sikerül is. Megműtettni soha nem fogom,mert undorítónak tartom a szilikont. Így muszáj elfogadni,ez van.

23/L

2012. szept. 1. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a fogamzásgátlótól (Symicia) 70AA-ról 70/A-ra nőtt. Erre legalább már kapni melltartót. Viszont most abbahagytam pár napja a bogyót, kíváncsi vagyok mi lesz. Örültem, hogy legalább ekkora lett, de muszáj volt abbahagynom a többi mellékhatás miatt.

Neked is azt javaslom, hogy ne szedj emiatt tablettát. Nem éri meg. Nem nő annyira, vagy mint látod, valakinek egyáltalán nem, viszont sok egyéb mellékhatásnak is kiteszed magad. Hajlamosít gombára, hüvelygyulladásra, stb., sőt trombózis is könnyebben kialakul, főleg, ha amúgy is hajlamos vagy rá. Amikor elkezdtem szedni (még 19. szülinapom előtt pár hónappal), az első 3 hónapban 3-szor volt hólyaghurutom, amíg be nem állt teljesen a "rendszer". Elég kellemetlen volt. És a szedés alatt mindig volt valami problémám, állandó látogató voltam a nőgyógyásznál, sőt, még leszek is.

Különben én szerinted szerettem az AA-s méretemet? Nem. Mégis lett barátom, már két éve együtt vagyunk, és nem érdekli, sőt. :) Úgyhogy én is megbarátkoztam vele. Ha most visszamegy AA-sra megint, csak azt fogom sajnálni, hogy nem tudom majd mit kezdjek az A-s melltartóimmal.

Bocs a kisregényért, csak szerettem volna, hogy tudd, mire vállalkozol. :)

20/L

2012. szept. 1. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt tudom mondani, amit a többi válaszadó.

Erre iszonyatosan nagy butaság tablettát szedni.

Egyrészt közel sem biztos, hogy megnő tőle a melled, másrészt viszont igen kellemetlen, sőt, esetenként igen súlyos mellékhatásai lehetnek.

2012. szept. 1. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

bocsi hogy fiúként írok de szerintem buta vagy.

1. kb 22 éves korodig változol így addig még bőven nőhet

2. a fogamzásgátlótól nem fog nőni (vagy a válaszok szerint talán még is, de akkor ha jól vettem ki életed végéig kell szedned hogy akkora is maradjon)

3. ha valaki szeret annak nem számít milyen adottságokkal rendelkezel

4. a kis mell is lehet nagyon is vonzó és szexi

nagyjából ennyi remélem jól írtam mindent.

2012. szept. 2. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!