Tetszenek a kínai jel tetkók?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 21:26
11/18 anonim válasza:
"miért nézne ki gázul? mennyivel rosszabb mint az ilyen csápos karos nonfiguratív hülyeségek?"
SZERINTEM néz ki gázul, az én véleményem szerint. Amúgy ja, a csápos nonfi cuccok ugyanolyan bután néznek ki, ebben egyetértek...de ízlések és pofonok. Nekem pl. a régi szkíta, hun, ősmagyar, germán tetkók sokkal jobban bejönnek....
12/18 anonim válasza:
Értelmetlen, kínai jelek..."óccóó, kicii, kinai"
14/18 anonim válasza:
Hát szerintem irtó rondák! Ez egy ilyen tipikus "tömegtetkó", minden harmadik emberen kínai tetkó van, és ráadásul még gagyin is néz ki!
15/18 anonim válasza:
Attól függ. Ha a tetoválni kívánt személy érti mi van rajta oké, amúgy gáz, mert igen viccesek sokszor. Eddigi kedvencem volt: Megmutatták az 'örök fiatalságot' és az volt rajta: Aki város fal. Próbáld ilyenkor ne elröhögni magad.
16/18 anonim válasza:
nekem tetszenek, én most szeretnék egyet a nyakamra :) és pont nem érdekel, hogy ha valaki nem érti, vagy nem tetszik neki, a lényeg az, hogy nekem tetsszen és hogy én értem. ennyi :)
17/18 anonim válasza:
A kinaiakat ma már a gagyi szóval általánosítják. Okos ember tudja hogy nem minden létező dolog gatyi kinábol.Harcművészet,porcellán,pár gyártó,de a nagy zöme fos. Ehhez képest meg a közvélemény a negatív irányba dönti a kinais feelinget, tehát muszály ehhez alkalmazkodni,én péládul szégyelném ha kinai felíratos volnék. Én minidg is sokat adtam a közvéleményre,mert nem szeretek kiközösített lenni.De ettől függeltenül megvan ésszerű határok közt a saját egyéniségemnek megfelelő stílusom. Nem követek nyilván észnélkül másokat. CSak nah, kinai dolog cikinek számít a mai világban,ez van.
18/18 anonim válasza:
szépek, csak általában az emberkéknek nincs nagyon fogalmuk arról, mit tetováltatnak magukra. pl. a nevüket kínaiul, ami elég röhej:D
meg szerintem csak akkor kéne ilyesmit, ha tényleg érdekel valakit Kína, meg a kultúrájuk meg ilyesmik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!