Szoláriumba, hogy illik viselkedni? Milyen a kultúrája egy ilyen szalonnak?
Még sosem jártam ilyen helyen és szoláriumot is csak képen láttam, nem ám még benne feküdni/állni. Semmilyen hasonló szalonba még nem voltam a fodrászon kívül, még mielőtt valaki hülyének nézne. Nem tudom, h hogyan kell ott megjelenni, ilyesmik.
Úgy értem, hogy
1. Kell-e időpontot kérni?
2. Milyen öltözékben kell beállni? (Én állóba szeretnék mindenképpen). Bikini? Monokini? Meztelenül?
3. Mennyi ideig legyek bent első alkalommal és mikor menjek legközelebb?
4. Menyi időközönként járjak, h a nyári színem megtartsam a következő szezonig?
5. Van valami UV erősség, h ehhez a bőrhöz ilyen amolyanhoz olyan?
6. Ha bikiniben kell akkor már eleve abba menjek (persze ruha alatt) vagy ott vegyem fel?
7. kell-e kennem magamra valamit? (van alapszínem)
Lécci ne nézzetek tök hülyének, de abszolút nem voltam még hasonló helyen sem.
Szia!
Bármilyen utcai viselet megfelelő, de nincs megszabva.
Stúdiója válogatja, hogy be kell e jelentkezned, ahova én járok oda nem kell, csak lemegyek amikor gondolom és kész.
Fehérneműben is szolizhatsz, ha neked úgy tetszik, vagy akár meztelenül.
Ha első alkalommal mész, mindenképpen Eu 0.3 mas csokicsöves szolit ajánlanék, ott nem tudsz megégni, de szép természetes barna bőrszínt kapsz. Kérd a pultos segítségét, hogy a szalonban van e ilyen gép. 6 vagy 9 percet javasolnék elsőre, és heti 2 alkalom elég szerintem.
Vannak az üzletekben kimondottan szolizáshoz való krémek, az áruk változó de nem megfizethetetlen. Kérd a pultos lány segítségét, nekem is mindig ő ajánl valamit. Általában a bőrtípusomat veszi figyelembe meg azt hogy milyen gyorsan szeretnék színt elérni. Tartósabbá teszi a színedet, és ápolja a bőrödet.
Szia!
Bejelentkezni nem szükséges, egyszerűen csak bemész, mint egy üzletbe és elmondod a pultos lányoknak, hogy először vagy, szeretnéd kipróbálni a szolizást. A gépeket minden vendég után szokás fertőtleníteni, ezért akár - és az egyenletes barnulás érdekében javasolt is - bármiféle ruha nélkül is használhatod. Senki nem fog látni meztelenül. A többi kérdést pedig érdemes a pultos lányoknak feltenni. Színmegtartáshoz én is a heti 1 max kétszeri látogatást javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!