Dettol kézfertőtlenítős kézmosónak mi lehet hibája?
Figyelt kérdés
Vettünk még régebben egy ilyet és eddig semmi baja nem volt (nem saját szappanával használjuk, mert az arany árban van). Kb 1 hete ha bekapcsoljuk viszont csak villog nem adagolja a szappant. Már cseréltünk benne elemet, de nem segített. Járt már valaki így? Mi lehet a baja és ami a legfontosabb hogy lehetne megjavítani?2012. szept. 1. 14:14
1/3 zsolaa válasza:
Valószínűleg az adagoló motor adta be a kulcsot!
A mienk meg néha magától elindul és kinyomja az összes kézmosót!:-(Szerintem ezeket nem éri meg javíttatni!Amúgy mi sem a saját szappanjával használjuk,de szerintem ez nem befolyásol semmit!
2/3 anonim válasza:
Szia! Milye utántöltőt használsz?
3/3 A kérdező kommentje:
Szia aranyos vagy :) Már semmilyent, mert utáltam az egészet, hogy vagy rossz volt vagy ha nem akkor rettenetesen sok fogy belőle.
2013. okt. 10. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!