Csajok! Szerintetek jól nézek ki?
2012. aug. 31. 22:02
21/36 anonim válasza:
Nem a kinézetedért fognak szeretni, bár akit a "szépsége" miatt szeretnek, az legalább annyian utálják is. Ha vannak barátaid akkor nekik nem számít hogy nézel ki. Egyébként szerintem egyéniség lehetsz :)
22/36 anonim válasza:
az arcoddal semmi gond nincs, szerintem, jarj egy kicsit gyurni, vagass egy normalis frizurat, talan noveszthetsz borostat is. fejre szimpatikus vagy, nem tunsz bunkonak.
23/36 anonim válasza:
igen. veled álmodnak a lányok éjjelente
vagy csak rémálmaikban?
24/36 anonim válasza:
Szerintem helyes srác lennél egy rövidebb frizurával. Így a hajad miatt nem tetszel, de kedves a mosolyod :)
25/36 anonim válasza:
ezzel a hajjal borzalmas vagy, bocsi az őszinteségért. a bájgúnár mosolyod pedig nagyon b*zis.
26/36 anonim válasza:
22 éves vagy??? Ez ez most halálosan tökéletesen komoly??
16nál nem mondanálak többnek.. ami eléggé gáz...
27/36 anonim válasza:
Nem.
Szerintem is vágasd le a hajad és akkor igen.
28/36 anonim válasza:
Én viszont inkább 29-30-nak látlak mint 22 éves.. 16-nak messze nem nézel ki ..
29/36 anonim válasza:
Hú, hát híznod kellene, mindenképpen, mert nagyon csontos az arcod, és emiatt semmi báj és helyesség nincs benned. Az első képen kb. 17-nek néztelek, a másodikon meg hááát olyan 32-nek. Mindig azt hangsúlyozom, hogy senki sem tehet arról, hogy hogyan is néz ki, viszont lehet egy kicsit alakítani rajta. Neked hízni kellene, arcra főleg (jó, persze tudom, hogy ilyen nincs).
30/36 anonim válasza:
22 vagy????
max 17 évesnek nézel ki, attól többnek nem tippeltelek volna, a hajadból tényleg vágass [link]
egy ilyen hajjal még néznél is ki valahogy, meg lehet hogy egy 16-17 évesnél többnek tűnnél, dehát te döntesz a te fejed nem az enyém (hála Istennek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!