Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek vannak olyan krémeitek...

Nektek vannak olyan krémeitek hajápolási eszközök és fogfehérítő eszközeitek amik beváltak? Ha igen akkor lécci írjátok

Figyelt kérdés
bármi válasz jöhet ami bármi szépségápolással kapcsolatos

2012. aug. 31. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:

hát... ez a bőr/haj típusodtól is függ.

száraz/töredezett hajam van, hajápolásban a nivea long repair jött be. de szerintem mindenkinek saját magának kell ezt kitapasztalnia.

arcápolásnál meg a müller egyik sajátmárkás terméke jött be nagyon, egy ilyen zöld színű tubusban lévő arcradír. az illata nem tetszik, de nagyon sima lesz tőle a bőröm, ráadásul olcsó is. :)

ja, meg még az avonnak a hajvégápoló széruma nagyon jó, az is zöld színű. most hirtelen ez a 3 ugrott be.

2012. aug. 31. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem azt ajánlották a pattanásokat fogkrémmel kennyük be de nekem nem hatott inkább csak sebessé tette a pattanást
2012. aug. 31. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem hajápolás (sampon balzsam) annál a pantene proV festett hajra való termékcsaládja vált be. Hajpakolásban viszont fél littyós rossmannos gránátalmásat használok,nagyon jó!

Arcbőröm pattanásra hajlamos kombinált erre garnier pure active termékcsaládját használom jól hűsítenek és nyugtatják a bőrt. Ebből van arclemosóm,tonikom és bőrradírom is. Csak ez vált be.

Hajvégápolóból csakis kallos kristályolaja,puhává varázsolja a hajat,kisímitja a töredezett részt és szép csillogást ad a hajnak.

Testápolóból a balea termékei a kedvencem,olcsók és isteni illattal.

2012. aug. 31. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
és mit ajánlotok a hajamra.szeretném ha sokkal gyorsabban nőne.a recinus olajt ajánlottákl sokan.ténleg jó?
2012. aug. 31. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezeket nagyrészt vagy nem gyártják már(kis szerencsével lehet találsz még valahol!) vagy olyan drága, hogy egyszer egy életben tudod csak kipróbálni :D (Nagyon sz*r bőröm és hajam van, "különleges" igényei vannak)

Garnier Neutralia (a zöld feliratos volt nekem, kombinált, zsíros, pattanásos bőrre) Már nem gyártják- [link]

Hajra Gliss Kur Nutri Protect vadrózsás sampon, már ezt sem gyártják - [link]

Arctonik Bioderma,azt hiszem ez van most itthon, patikában lehet kapni, 3-4 ezer forintos áron, de amúgy a géllel együtt használva remek, külön alig ér valamit(szerintem)- [link]

Aztán a Vichy Normaderm termékek szintén problémás, ragyás bőrre. :D De ezek is a csillagos eget verik az árukkal.

Most jelenleg csak a Bioderma tonik az, amiből van itthon, a többire nincs keret... :D

2012. szept. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!