Nektek vannak olyan krémeitek hajápolási eszközök és fogfehérítő eszközeitek amik beváltak? Ha igen akkor lécci írjátok
hát... ez a bőr/haj típusodtól is függ.
száraz/töredezett hajam van, hajápolásban a nivea long repair jött be. de szerintem mindenkinek saját magának kell ezt kitapasztalnia.
arcápolásnál meg a müller egyik sajátmárkás terméke jött be nagyon, egy ilyen zöld színű tubusban lévő arcradír. az illata nem tetszik, de nagyon sima lesz tőle a bőröm, ráadásul olcsó is. :)
ja, meg még az avonnak a hajvégápoló széruma nagyon jó, az is zöld színű. most hirtelen ez a 3 ugrott be.
nekem hajápolás (sampon balzsam) annál a pantene proV festett hajra való termékcsaládja vált be. Hajpakolásban viszont fél littyós rossmannos gránátalmásat használok,nagyon jó!
Arcbőröm pattanásra hajlamos kombinált erre garnier pure active termékcsaládját használom jól hűsítenek és nyugtatják a bőrt. Ebből van arclemosóm,tonikom és bőrradírom is. Csak ez vált be.
Hajvégápolóból csakis kallos kristályolaja,puhává varázsolja a hajat,kisímitja a töredezett részt és szép csillogást ad a hajnak.
Testápolóból a balea termékei a kedvencem,olcsók és isteni illattal.
Ezeket nagyrészt vagy nem gyártják már(kis szerencsével lehet találsz még valahol!) vagy olyan drága, hogy egyszer egy életben tudod csak kipróbálni :D (Nagyon sz*r bőröm és hajam van, "különleges" igényei vannak)
Garnier Neutralia (a zöld feliratos volt nekem, kombinált, zsíros, pattanásos bőrre) Már nem gyártják- [link]
Hajra Gliss Kur Nutri Protect vadrózsás sampon, már ezt sem gyártják - [link]
Arctonik Bioderma,azt hiszem ez van most itthon, patikában lehet kapni, 3-4 ezer forintos áron, de amúgy a géllel együtt használva remek, külön alig ér valamit(szerintem)- [link]
Aztán a Vichy Normaderm termékek szintén problémás, ragyás bőrre. :D De ezek is a csillagos eget verik az árukkal.
Most jelenleg csak a Bioderma tonik az, amiből van itthon, a többire nincs keret... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!