Szép ez a lány?
Szerintetek szép ez a lány? Szerintem gyönyörű :3
Megéri plasztikával ilyen szemeket csináltatni?
ez a lány minden csak nem gyönyörű
1 képen nagyon ijesztő ilyen nagy szemekhez nem szabad a vastag szájat nagyon hangsúlyozni ráadásul nagyon lefelé ívelt a szája
2. kép már természetesebb a smink de a szemöldöke picit vastag
3.4. kép idétlen , ráadásul az a szájtartás nagyon művé teszi....
5. kép olyan mintha vmiylen szanatóriumból jött volna.
NEm mondom hogy bányarém de rosszul használja a sminket, bénák a beállítások, nem tudom miért hiszik azt a lányok hogy ezzel a csücsörítéssel bájosak, szerintem kevesebb sminkkel (nem kell a szájat is és a szemet is ennyire hangsúlyozni) normális természetesebb beállással jobban nézne ki. MIvel ilyen guvvadt a szeme nem kéne olyan pózt felvenni amin felfelé néz a kamerába mert méginkább ijesztő hatást kelt.
megnézném a szemeit mikor be van tépve.
am ez a csaj egy szélsőséges eset, szerintem pont ezért tökéletesen érthető, ha sokaknak tetszik - mondjuk ahogy látom nem itt a gyk-n, de biztos sokan odavannak érte:D
különben a szemét azt értem. nagy, oké. de a szája..? mintha paintben kivágták volna és megfordítva rakták volna vissza, lásd 3. kép..
o.O?
Olyan,mintha állandóan csodálkozna, meresztené a szemeit, és közben még szomorú is lenne.
Lehet, hogy ha mosolyogna, akkor szép lenne, de így inkább ijesztő.
Ránézek és elmegy az életkedvem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!