Milyen magas a női ideál? Illetve milyen arányban van a magasság a többi méretével?
Nem konkrét magasságra gondolok hanem arányra. Például a mell, csípő, derék méreteket nézzük akkor a 90-60-90-et mondják a legtökéletesebb alaknak a nőknél. De ehhez milyen magasság passzol, hogy tényleg jól is nézzen ki?
Másfelől megközelítve, van férfi ideáll is az úgy nevezet Adonisz index, vagyis a legtökéletesebb férfitestnél a váll széleség kerülete 61,4%-kal több mint a csípő kerülete és a csípő kerülete 45%-a a magasságnak. Szóval ha meg ebből indulunk ki akkor nem is jó az a 90-60-90 csak egy bizonyos magasságnál. Mi lehet ez az arány? Mert nőknél nem lehet 45%, mert akkor egy 60cm csípőjű nőnek 130cm magasnak kellene lenni-e? :D
Remélem érthető vagyok.
Oh =) Szerintem semmi köze a mellnek a magassághoz. Egy magas lány is jól tud kinézni kicsi és nagy mellekkel is és egy alacsony lány szintén jól tud kinézni nagy és kicsi mellekkel is.
Amúgy fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!