Ti lányok gyantázzátok a bajuszotokat? Bővebben lent.
Kíváncsi vagyok rá ugyanis 13.éves vagyok lány és le szeretném gyantáztatni a pihés de ugyan sőtét színű bajszomat... Már szőkítőttük de az lekopik és Neonosan világít a napon és Ezért gondoltam, hogy legyantázom csak félek , hogy én vagyok az egyetlen lány aki gyantázza..ugy irigylem azokat az lány osztálytársaimat akiknek ugyan szintén van de alig látszik és olyan sokat sírtam emiatt..Amikór kisebb voltam semmi nem volt ott de elkezdett oda nőni. És ne gondoljatok oda lószőrőket xD
Baj lenne ha 13. évesen legyantáznám? És attól is félek ,hogy van egy fiú akivel járni fogunk nemsokára :] és attól félek ha meglátja ki fog rőhőgni vagy ha esetleg megcsókolna [még nem csókolóztam] csikizné és rájőnne hogy vann >< énmár olyan mániába estem hogy minden lányon azt nézem van e bajusza.. Plusz én észre sem vettem addig amíg a nagyobbak el nem kezdtek ezzel piszkálni. Képet nem szeretnék mutatni....
Létszi válaszokat mihamarabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!