1/13 anonim válasza:
Nem jön be. Az orra nem tetszik,a haja sem, a tekintetében meg nincs semmi,a szemöldöke is hülyén áll. Semmi különleges nincs benne.
2/13 anonim válasza:
Igen :) Azért az első képen valhogy nem tetszik a szemöldöke, de a másodikon teljesen elfogadható.
4/13 anonim válasza:
öhm... én egy kislànyt làtok a képen, akinek szép az arca, de nagyon szomorù. Egy gyerekbàntalmazás elleni plakàtra emlékeztet.
6/13 anonim válasza:
utolsóXDDDDD
Amúgy az első kép számomra előnytelen, mert nem szeretem a barnabőr-szőke haj kombót.
De a második képen szerintem gyönyörű.:)
7/13 anonim válasza:
Nem szép. Pontosabban még nem érte el azt a kort,amikor már szépnek lehetne mondani. Esetleg bájos,de még az se. Nekem egyáltalán nem tetszik.
8/13 anonim válasza:
Az első képtől nagyon megijedtem. A másodikon nem csúnya, ha nem is különleges.
10/13 anonim válasza:
Az első képen nem annyira, de a másodikon nagyon bájos, kedves arcú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!