Fősulira milyen táskát vigyek, hágy füzet kell?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 21:43
1/2 anonim válasza:
Mikor egyetemre jártam kialakítottam azt a rendszert, hogy mindig 1 db spirál füzet volt nálam, ami perforált szélű (kitéphető lapok) és lyukasztott lapokból állt. Minden előadáson abba jegyzeteltem, és a tantárgyak jegyzeteit abszolút oldalszámokkal láttam el, így nem tűnhetett el semmi (persze felírtam a tárgyat meg a dátumot minden lapra). Ha egy lap betelt, azt otthon kitéptem és egy gyűrűs mappába immár tantárgyanként szortírozva beraktam. Így mindig csak azt az egy füzetet vittem (ami egyre vékonyabb lett, ahogy kikerültek belőle a lapok, ha betelt vettem egy újat. De vihetsz csak egy pakk lukasztott papírt is egy gyűrűs mappába, de az szerintem nehezebb. Első kérdésre: olyan táskát vegyél, amibe befér egy A4-es akármi plusz a személyes cuccaid.
2/2 anonim válasza:
én is úgy csináltam, mint az első, vagy sima A4es lapokra írtam, és mindig ráírtam az óra címét és a dátumot, és alul megszámoztam, mert egy-egy órán minimum 3-4 lap megtelt. Esetleg tűzőgéppel össze is tűzheted óra végén és tuti nem keversz el semmit!
Én táskát mindig olyat vittem ami épp ment a ruhámhoz, nem volt kifejezett iskola-táskám, mivel az egy db füzetet vagy a lapokat egy nem mini táskába mindig bele tudtam tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!