Alaszka kérdése:
Oriflame ajándékcsomag, igaz lehet? Más is nyert így?
Figyelt kérdés
Felhívtak ma, hogy nyertem egy ajándékcsomagot. Sosem használtam, és rendeltem tőlük, nem értem hogy kerültek velem kapcs.ba. Be kell menni érte egy cukrászdába, ahol lakom, tényleg igaz, nem átverés? Nem kell semmit vennem hozzá??2012. aug. 29. 16:17
1/3 anonim válasza:
Ez kamu. Egyrészt csak úgy nyerhetsz ha rendszeresen rendelsz és ha van valami nyereményjáték akkor visszaküldöd a matricákat stb. Másrészt ha nyersz valamit, vagy ha rendelsz akkor azt mindig a város postájára küldik ki, és a szépségtanácsadónak kell érte menni.
2/3 Nánai-Hutton Alexand válasza:
Szia. CSAK úgy tudnak kapcsolatba lépni ha valahol kitöltöttél egy szelvényt pédául hogy szeretnél részt venni a játékban.
NEM KAMU. Nem kell venni semmit, max kapsz ajándékot és mondják hogy 30% kedvezménnyel vásárolhatsz amikor csak akarsz.
3/3 anonim válasza:
nekem is volt 1 ilyen akkor 1 illatmintát nyertem és 1 törzsvásárlói kártyát ha kifizetek 1000ft-ot! utána évekkel később belevágtunk az Oriflame-be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!