Hozzáértő lányok, zselés műkörömhöz milyen teljesítményű UV lámpa ajánlott?
Figyelt kérdés
3 közül kéne választanom, de én egy cseppet sem értek még a dologhoz. :) Íme a lámpák:
Vogue UV Lamp 2x9= 18w 5000 Ft
Tunnel UV lamp 4x9= 36 w 9000 Ft
Elegant UV lamp 4x9= 36 w 11500 Ft
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!! :)
2012. aug. 29. 14:51
2/6 anonim válasza:
ja, és a wattok nem adódnak össze.
3/6 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok hozzáértő, egy kicsit sem! :) Megtudom szépen csinálni a körmömet magamnak, körmösre viszont nincs pénzem. És mivel vidékre járok le nap mint nap, ezért nincs időm a körmömet megcsinálni mindig, az olcsó lakkok pedig hamar lepattognak. Ezért gondoltam arra, hogy vennék zselét, és azzal fedném le, hogy tovább bírják a körmeim. :( Az infókat csak bemásoltam, nem tudom hogy mennyit számít a teljesítmény. Ha valaki tudna több infóval szolgálni, azt nagyon megköszönném! :)
2012. aug. 29. 20:28
4/6 anonim válasza:
A lakkról a zselé le fog pattogzani egy nap alatt. Nem való rá. Ha tartósat akarsz, akkor vegyél lakkzselét. Az tartós. Kell hozzá alap, szín, és fedő géllakk. meg az uv lámpa.
5/6 A kérdező kommentje:
Húúú, akkor ez komplikáltabb mint hittem.. :/ Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ment a felpontozás kedves válaszoló! :)
2012. aug. 29. 20:46
6/6 anonim válasza:
Hát, nem hiába egy szakma :) Köszi a pontot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!