Szoktátok tépkedni a szempilláitokat (esetleg ki is tépitek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos pár éve tépkedem a szempillám és nagyon szeretnék róla leszokni, tudnátok valami megoldást javasolni?2012. aug. 29. 12:21
1/8 anonim válasza:
Nem szoktam, miért tenné bárki is? Megoldás: hagyd abba.
2/8 A kérdező kommentje:
De szerintem ez már egy tikk!
2012. aug. 29. 13:03
3/8 anonim válasza:
Az is kellemetlen volt, ahogy elolvastam ...xD
4/8 anonim válasza:
igen! szemöldököt és szempillát is, különösen, ha ideges vagyok.
azok a szálak, amelyek egyébként is kijönnének, azokat ki tudom szedni
egyébként nem lett tőle semmi bajom, szép sűrű mindkettő :D
5/8 anonim válasza:
a tikkelés az nem ilyen. tudtommal az az izmok akaratlan rándulása/összehúzódása. ez egy rossz szokás, ami szintén lehet lelki alapon. vegyél erőt magadon és hagyd abba! tényleg, ez önfegyelem kérdése. hajrá:)
6/8 anonim válasza:
Soha nem tennék ilyet, végem is lenne rögtön. Fél éve ápolgatom a szempilláim ricinusolajjal, hogy nőljenek é erősödjenek.
Erre rossz ötlet volt rászokni... Rosszabb, mintha a körmöd rágnád... :(
8/8 anonim válasza:
Kend be sósavval a pilláid,hogy csípje a kezed.
Na jó,komolyan.Szerinted van erre módszer?
Nincs.Döntsd el,hogy nem és kész.
Ha meg nem megy akkor majd szempilla nélkül maradsz.
Talán most nem látszik,de ha sokáig csinálod bizony megritkul.(Ahogyan a szőr is pl ha epilálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!