Otthoni arcradír?
attól függ, hogy az arcod mennyire pattanásos mert szerintem
1 átlagos embernek hetente kéne. szerintem előtte mosd meg az arcod egy kis hideg vízzel majd töröld meg a törülköződdel! így tiszta lesz az arcod. szerintem ne kenj a bőrödre arcpakolás előtt krémeket.
egyébként ezeken az oldalakon hasznos tanácsokat kapsz a bőrradírozásról! : [link]
milyen a bőrtípusod? azt azért jó lenne tudni
A sót keverd össze olívaolajjal (nem kell sok egyikből sem, és legyen zselés állagú), ha érzékenyebb vagy szárazabb a bőröd, akkor cukor és olívaolaj keverékét használd.
Hetente 1-2 alkalommal tökéletes, ha megcsinálod.
nedvesítsd be az arcod, kend rá a keveréket, és finom, körkörös mozdulatokkal szépen menj végig az egész arcon meg a nyakadon. nem kell nagyon dörzsölni!
utána öblítsd le vízzel.
méz és cukor...ezt használom...a méz hidratál és ilyesmi...nagyon jotékony...a cukor meg radiroz...olyan bársonyos, sima, puha az arcom tőle h az csoda:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!