Mire gondoltok csókolózás közben?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:34
1/10 anonim válasza:
Semmi extra, csak élvezem a pillanatot:) Legalábbis ha elég érett az ember, meg megfelelő a partner akkor nem járatja összevissza az agyát. Maximum, ha akkor jönnek össze épp:)
2/10 anonim válasza:
Kikapcsolok teljesen.. :D
Teljes mértékben átadom magamat a páromnak. Uh.. de jó is lessz..már csak pár óra :P
3/10 A kérdező kommentje:
gondolom nem munkán, bevásárláson és a számlákon...!!!...
2009. júl. 26. 19:37
4/10 anonim válasza:
Tegnap csókolóztam egy sráccal és közben arra gondoltam hogy mért nem hagyom már abba, mert egy másik fiút szeretek!(Reménytelenül!!!)
6/10 anonim válasza:
Arra, hogy pisilni kell :D (megtörtént) :D
16L.
7/10 anonim válasza:
utoljára olyan sráccal smároltam akit fél óra óta ismertem.. akkor pl azon járt az eszem hogy lesz-e folyatatása.. : DDD
14.
8/10 anonim válasza:
arra akit szeretek..de ne ő volt az aikivel csokoloztam.:S
9/10 anonim válasza:
ha szeretem a srácot akkor semmire:) csak évezem:) ha szingliként egy ismeretlennel csattan el egy csók pl diszkóban akkor meg sok mindenre:D h jó ötlet volt-e h jól csinálja-e, attól függ:D
10/10 anonim válasza:
Semmire. átadtom magam annak az érzésnek, hogy milyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!