Mi volt a neve ennek a parfümnek?
Figyelt kérdés
Régen, azt hiszem 2000-2001 körül lehetett kapni tescoban a pénztáron kívül, meg utcán is árulták. Nem csak parfüm volt, hanem egy csomag, benne: parfüm, tusfürdő, szemránckrém, testápoló. A parfüm kb 20cm magas volt, a szemránckrém meg olyan kis fura pici pumpás üvegben volt. Ha minden igaz, kétféle illatban lehetett kapni. Az egyik volt nekem, nagyon szerettem, csak mire elfogyott, és vettem volna másikat, már nem lehetett kapni. A nevére sem emlékszem sajnos. De jó lenne, ha valaki emlékezne rá!2009. júl. 26. 17:53
1/2 anonim válasza:
Dehát az üvege csak megvan ha mostanság fogyott el...vagy átöntötted valamibe?
2/2 A kérdező kommentje:
Sajna kb 4-5 éve fogyott el, így az üvege nincs meg.
2009. júl. 29. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!