Lányok szerintetek egy fülbevaló vagy egy ajak pc a jobb? Kort is kérnék. (fiú vagyok)
Azt csináltasd amelyiket szeretnéd. Egyébként attól függ,hogy milyen. PL én rosszul vagyok a köves, meg műgyémántos fülbevalóktól. Viszont a karika, patkó és tüske alakú fülbevalók szerintem jól tudnak állni. Nálam még az is számít,hogy milyen stílusú a srác.
L/19
egyiksem,szóba se állnék olyan pasival akinek van bármelyik
25/N
Az ajak pc nálam a nyerő.:) De mind a kettő jó, nekem mindegyik van.:) Persze, hogy jobban szeretnék, mivel egy fülbevaló mégiscsak "szokásosabb".:D Nekem anyum 15 évesen engedte meg, hogy legyen egy pötty a szám alatt. De persze ajak pc-t csináltattam, csak amikor kilőtték még pötty volt benne. Anyumnak nagyon megtetszett és amikor kicseréltem egy karikára is mondta, hogy nem hitte volna, hogy ilyen jól fog állni.:) 15/L
Amúgy 4# Szerintem nem ez volt a kérdés.:)
Szia!
Régen az ajak pc mondtam volna, de szerintem alig van szexibb egy fekete, FÉRFIAS fülbevalónál. A kő nagyon-nagyon nem tetszik, de pl. ez szerintem nagyon jól néz ki mondjuk a jobb fülben. [link]
Írd meg, hogy döntöttél! :)
nekem a füllbevaló tetszik jobban egy fiún :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!