Szerintetek szép ez az eljegyzési gyűrű? Ezüstből, és Swarovski kristályból van. Egyik barátnőmé.
2012. aug. 27. 21:13
1/8 anonim válasza:
eljegyzési gyűrűnél én inkább maradok az egyszerű letisztul formánál és az aranynál
bár elfogadnám - szerintem gyönyörű
legyen rá büszke (pénzes pasi hurrrrrá)
2/8 anonim válasza:
hát elmegy ..de ha valakinek ilyen a stílusa akk szuper :D (csak nkem nem ilyen azért írom h elmegy)
3/8 anonim válasza:
Szerintem szép de nem eljegyzési gyűrűnek..
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Szép, de nekem nem tetszik, ahogy valaki írta, nem nagyon eljegyzési gyűrűnek "való". Persze ízlések és pofonok.
7/8 anonim válasza:
Nekem egy kicsit sok... Nem hordanám.
A másik, meg hogy én az ilyet nem tartom eljegyzési gyűrűnek. Eljegyzési gyűrűt nekem az arany karikagyűrű jelenti, ilyen ezüst köves gyűrűm sok van, viszont olyanból csak egy lesz. :))
8/8 anonim válasza:
Nagyon szép. Ez lehet eljegyzési gyűrű, azaz kísérőgyűrű. Sokan sajnos fogalomzavarban szenvednek. A jegygyűrű az, ami mindkét félnek van. Amikor a párod megkéri a kezed, ez tökéletes!! Sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!