Csajok! Bejövök nektek? [Kép]
2012. aug. 27. 16:03
11/29 anonim válasza:
na akkor jó volt a tippem a magaságodra nézve :) am nem gondoltam volna h 16 vagy bocsi de én többnek néztelek :$ :)
12/29 anonim válasza:
Cuki vagy, de még nagyon gyerekecske.
4-5 év múlva térjünk vissza a kérdésre, akkor be fogsz jönni.
15/29 anonim válasza:
Nem, olyan fura fejet vágsz, a hajad meg rémes. 5/10
16/29 anonim válasza:
szerintem egy ócska bu.zi vagy, bocs de ez a véleményem
19/29 anonim válasza:
Mintha középütt kicsit hosszú lenne a hajad. De amúgy nem rossz 10/8 :D
20/29 anonim válasza:
Nem, mert (és most külsőből ítélek, mert nem ismerlek belsőleg) olyannak tűnsz, aki tudja magáról, hogy sok lánynak tetszik (ami az eddigi válaszokból ki is derült...), és engem valamiért taszítanak az olyan dolgok, amiért sokan odavannak... A stílusod sem tetszik, nem vagy fiús, és utálom az ecsethajat. :/
6/10 (de csak mert viccesnek tűnsz......)
16/L (egyébként nem gondoltam volna, hogy Te is 16 éves vagy, olyan 18-19 évesnek tippeltelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!