Különleges a barna haj kékeszöld szem és normál bőr kombináció?
Szerintem sem különleges, de egyesek szerint az.
Amúgy én viszonylag különleges vagyok ugyanis nagyon sokat változik a hajam színe: bébiként barna volt aztán óvodában nagyon világos szőke aztán pedig csak szőke aztán barnulni kezdett most pedig újra szőkül (és nem a naptól) :D.
A haja szinte minden embernek változik,én majdnem tejfölszőke hajjal születtem, olyan 5 éves koromig szőke voltam,onnan elkezdtem barnulni,most meg teljesen sötét barna a hajam:)
Amúgy meg nem annyira különleges a barna haj,kékeszöld szem.
Nekem pl anyukám szeme színe nagyon különleges ilyen moszatzöld féle ,de nagyon szép(:
Az már különlegesebb ha valakinek felemás színű a szeme.
Leírva ezek az adottságok nem különlegesek, de attól te még lehetsz az.
Különleges szerintem a természetes világosszőke haj + sötétbarna szem (ismerek ilyet), fekete haj + világoskék szem...
nekem is mondták, hogy ez ritka - eredetileg barna hajam van és kék/zöld szemem. akkor még elhittem, de aztán észre vettem, hogy azért ez igencsak gyakori.
ja és én is szőke voltam kicsinek, mint a legtöbb kisgyerek - aztán bebarnult a hajam és a gyönyörű kék szemem is zöldesebb meg szürkésebb lett (fényviszonyoktól függően ugyebár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!