Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet a kutyámnak tetoválása?

Lehet a kutyámnak tetoválása?

Figyelt kérdés
1 Bullterrierröl lenne szó
2009. júl. 25. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
nem,mert egézségtelen,úgyan úgy mint embernek!meg hát fáj is neki
2009. júl. 25. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy egészségtelen és nemis azt hogy fáj-e,mert tisztában vagyok vele, nekem is van 3,arra lennék kiváncsi hogy van-e olyan ember aki ezzel foglalkozik
2009. júl. 25. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

sztem tuti akad ilyen ember, disznót is tetoválnak :D neten tuti találsz

bár én azt a szegéány kutyát nemtenném ki ilyeneknek, csak egy hülye divathóbort miatt

2009. júl. 25. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Remélem senki nem vállalja el! Szegény kutyádat sajnálom,hogy ilyen önző gazdája van! Látom,lesz@rod szerencsétlent,hogy fáj-e neki, vagy esetleg máshogy reagál a festékre,és bőrbetegséget kap, a lényeg,hogy vagány legyél! Gratulálok!!!
2009. júl. 25. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Minek képzeled magad, hogy kínozd szerencsétlen kutyát? Különben sem biztos hogy neki is épp annyira fog fájni, mint neked! Szerencsétlennek így is lehet elég baja ilyen gazda mellett... jaaa, és le lehet pontozni!
2009. júl. 25. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mit akarsz rátetováltatni? :DD
2009. júl. 25. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen:enyémeknek a TK számuk tetoválva van:)))))
2009. júl. 25. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h. ő éppen törzskönyvi számot szeretne... bár nem értem, mire jó ez...
2009. júl. 25. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Eszedbe ne jusson!

Látszik,hogy baromira szeretheted a kutyádat,ha rá akarsz tetováltatni.Nem törődsz a fájdalommal,és az esetleges bőrirritációkkal.

Gratulálok,szegény kutya..mekkora egy szemét a "gazdája"

2009. júl. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!