Mit lehet kezdeni a széles vádlival?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és az a gondom, hogy olyan a vádlim, mint egy férfinak. :-/ Nem tudom, hogy jó-e a téma, de nagy szükségem van segítségre! Már most nsgyon széles a vádlim, aránytalanul, mert elég vékony vagyok, vékony a lábam is, meg a combom is. A vádlim meg oldalt "kettéáll", és nagyon zavar. :-/ Nem lehetne valamit ezzel kezdeni? Bármi gyakorlat, vagy valami?
Köszönöm előre.
2012. aug. 24. 21:36
1/10 A kérdező kommentje:
*bocsi, láb helyett bokát akartam írni
2012. aug. 24. 21:37
2/10 anonim válasza:
a vádli nagyon genetika függő, szóval...
bár ha vastagítod a combod akkor jobb arányban lehet
3/10 anonim válasza:
Ha a bokád vékony, semmi gáz. Vékonyítani szerintem nem lehet, csak erősítő gyakorlatok vannak inkább.
4/10 anonim válasza:
Hát igen a vádli az főként izom, szóval nagyon nem tudod vékonyítani, csak ha hagyod elsatnyulni az izmod, de akkor is lehet, hogy csak petyhüdt lesz, de széles marad, ne aggódj, ez nem nagy hiba :)
5/10 A kérdező kommentje:
hát, nem mondanám izmosnak a vádlimat, elég plöttyedt, de még igy is szétáll
2012. aug. 25. 13:46
6/10 anonim válasza:
Nekem is elég széles a vádlim, igaz én sportolok, így izmos is egyben. Ugyan ez volt a gondom, túl fius volt, de van megoldás. Vékonyodni nem nagyon fog, mert ez genetikai, de ha edzel rá egy kicsit és előtte meg utána nyújtásokat csinálsz, akkor izmosabb lesz, de az alakja nyúlni fog, így nem fog olyan nagynak tűnni. Ha gondolod szivesen segítek pár hasznos tanáccsal priviben. 16/l
7/10 anonim válasza:
Mi az h kettéáll a vádli? Azt meg h kell elképzelni?
8/10 A kérdező kommentje:
hát ugy, hogy ha szemből látom a lábam, akkor ugye van a térdem, és a vádlim meg oldalt kettéáll, nem így hátul van, hanem oldalt is, mert vastag. ugy képzeld el, h olyasmi mint egy férfinak. bocsi nem tudom érhetőbben elmagyarázni
2012. aug. 30. 14:32
9/10 anonim válasza:
Ahha...asszem értem...ha neked olyan, akkor az nekem bejön...télleg. Előző bnőmnek is kb hasonló volt, jó izmos és nagyon tetszett. Szóval szerintem sok mindent nem tudsz vele tenni, ez ilyen genetikai adottság, fogadd el, biztos h vannak akiknek tetszik. Ha meg izmos is, akkor az a gyengém...imádom az olyat :-)
10/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. aug. 31. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!