Létezik szempillafestés?
Figyelt kérdés
Nem szempillaspirálra gondolok, hanem a szőkék a szempilláim, olyan, mintha nem is lennének? Meg lehet festetni a szempillákat is?2009. júl. 25. 11:26
1/4 anonim válasza:
Igen de a hidrogénes hajfestékekre rá van írva hogy szempilla és szemöldök festésre nem alkalmas mert vakságot okozhat. Szóval valami speciális festék kell hozzá. A nevét sajna nem tudom.
2/4 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz, ő 400-600 Ft-ért befesti, és kb 3havonta nől majd le a festék. Nekem is bevan festve, mert a töve szőke. Szép lesz nagyon. Érdemes:)
3/4 anonim válasza:
Persze lehet kapni, ha jól tudom van fekete, barna, kék színben. Fodrászkellékesnél vehetsz, de szerintem érdemes kozmetikushoz menni, nem drága és mégse kell kockáztatni, hogy te esetleg elrontod otthon...
Pár hónapig úgy el van, szóval szerintem megéri.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2009. júl. 26. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!