Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen leepillálhatom a...

15 évesen leepillálhatom a puncimat? Lent bőv.

Figyelt kérdés
Eddig csak borotváltam de az szinte már másnap kezd visszanőni ha leepillálom akk az is sokáig piros pöttyös lesz?? ha este mondjuk megcsinálom akkk az reggelre nem múlik el??
2009. júl. 25. 09:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kibírod, akkor csináld, én már 2x kezdtem neki, de mindíg abba kellett hagynom, annyira fájt :S Am. sz.tem jobban járnál ha kozmetikussal legyantáztatod, mert lehet h. epilálás után begyulladnak a szőrtüszők.
2009. júl. 25. 10:12
 2/13 A kérdező kommentje:
uha:S:S akk tényleg naon fájhat...na akk szerintem hagyom még:Dmert nem akarom h begyulladjanak:S:S
2009. júl. 25. 10:14
 3/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj h ha leborotválom akk kipöttyösödik meg minden:S:S és szégyenlem a barátom előtt
2009. júl. 25. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. ha már a borotválástól kipöttyösösdik, akkor az epilálástól még csúnyább lesz. Jobb, ha kozmetikusra bízod, én is vele csináltatom majdnem egy éve.
2009. júl. 25. 10:19
 5/13 A kérdező kommentje:
aham értem cak az a baj h én nem merem elmenni kozmetikushoz:D meg nem szeretném h emgtudja lenne még 1 olyan kérdésem h vmi van tanács arra h h borotváljam le ugy h ne pöttyösödjön ki??vagy utánna mivel kenjem be??? vagy vmi??
2009. júl. 25. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Előtte áztasd egy ideig, h. felpuhuljon a bőr, ha biztosra mész borotvahab, és növekedéssel megegyező irányba húzd a borotvát. Utána bőrnyugató krém, vagy kamillás hintőpor, de semmiképpen ne kenj rá testápolót vagy más szert, mert azoktól szintén begyulladhat. Remélem tudtam segíteni :)
2009. júl. 25. 10:28
 7/13 A kérdező kommentje:
igen igen tudtál köszönöm csak még egy utolsó kérdés:D h ha növekedéssel egy irányba húzom akk is olyan alaposan lelehet???
2009. júl. 25. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Persze, csak idő kérdése :D
2009. júl. 25. 10:32
 9/13 A kérdező kommentje:
ja okéska:D:D:D köszönöm a válaszokat;)sokat segítettél
2009. júl. 25. 10:34
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Epilálni csak a vénusz dombot célszerű, az ajkakat nem mert az epilátor könnyen megszaladhat... Én úgy csinálom hogy a dombot epilátorral, az ajkakat meg borotvával. És első epilálásnál télleg majd be sz*rik az ember :D És igen ha este csinálod másnap reggelre elmúlnak a pöttyök.
2009. júl. 25. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!