Hülyén áll nekem a septum piercing? Kép
Figyelt kérdés
azon gondolkozom hogy lehet kiveszem, ugy érzem hogy nem áll jól, valahogy nem passzol:s
fejet nenézzétek, kicsit hülye fejet vágokxDD
2012. aug. 23. 20:24
2/16 anonim válasza:
nekem annyira nem jönnek be ezek a fajta piercingek...de gondolom régen mikor csináltattad neked tetszett de ha most úgy érzed hogy nem áll jól nyugodtan vedd ki
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, de a másikkal együtt már nekem sok ez egy lányon. Mármint sok a fém. De csúnyítani egyáltalán nem csúnyít rajtad, veszteni valód nincs. És ne érdekeljen más véleménye, csak a tiéd, és persze azoké, akiket már régóta ismersz.
6/16 anonim válasza:
Hány éves vagy 14?
Amúgy szerintem mind a kettő fura
7/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
am 15xd
kb 1 hete csináltattam, de már akkoris ugy éreztem hogy valahogy mégse..
az ajak pc meg már 1 hónapja kb:)
2012. aug. 23. 21:15
8/16 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember akinek jól állna.
9/16 anonim válasza:
Uhh szerintem a szádban az a nagy karika rosszabb, de a septum sem illik hozzád, ezt jól gondolod.
10/16 anonim válasza:
Nekem a septum tetszik, ahogy nézem elég fentre is van szúrva, ez pluszpont. Szerintem jól áll. Viszont a karika a szádba, hát nem tudom... Kíváncsi vagyok egy patkó pcvel hogy nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!