Mit lehetne tenni a túl széles vállakkal?
Szia!
Sajnos nem hiszem hogy tudnál bármit is tenni a széles vállaiddal. Mármint azon kivül hogy megtanulsz együttélni velük.
Énis usztam 6 éves koromtól versenyszerűen utána vizilabdáztam, ugyhogy nekem is akkorák a vállaim mint egy átélag pasinak. Plusz én nem vagyok olyan magas (170).
HIdd el nem kell vele foglalkoznod, sztem nézd a jó oldalát hogy szép kisportolt hátad-vállad van. Találd meg azokat a ruhadatrabokat amik kihangsulyozzák és nem eltulozzák a vállaidat.
Simán léehetsz szép nőies lány igyis. Az én pasimnak nagyon tetszenek a vállaim, amugy már 8 éve nem sportolok versenyszerűen.
Fel a fejjel, ez legyen a legnagyobb bajod, ettől még lehetsz gyönyörű nőies nő. :)
Szia!
Nekem is szélesek a vállaim, de én ezt olyan ruhadarabokkal oldom meg, amik mell alatt pocakig szűk aztán csípőnél kiszélesedik. Így megvan a homokóraív, és nem tűnik szélesnek optikailag a vállam.:)
Szia, én is ezzel küzdök.
Amit fentebb írtak az alsó legyen szélesebb pl. A-vonalú szoknya, ruha.
Kerülni kell vállnál a szélesítő csíkozást, szabásvonalakat, a világos és fényes anyag nagyít, a sötét és matt kicsinyít.
A szabásvonalak, nyaklánc, csíkozás, nyakkivágás legyen függőleges (V-kivágás), akár egy blézer vagy kardigán is több részre vágja a felsőtestet, vagy a kibontott hosszú haj is, ezzel megoszt és kicsinyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!