Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni a túl...

Mit lehetne tenni a túl széles vállakkal?

Figyelt kérdés
10 évig úsztam ezért nagyon szélesek lettek a vállaim, de nem csak kicsit szélesebbek az átlagnál, hanem nagyon szélesek. Vékony vagyok ugyan, de magas is és így a széles vállaimmal nagyon drabálisnak érzem magam, nem tartom nőiesnek egyáltalán. Lehet valamit tenni hogy "visszafejlődjenek" valahogy?
2009. júl. 24. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Sajnos nem hiszem hogy tudnál bármit is tenni a széles vállaiddal. Mármint azon kivül hogy megtanulsz együttélni velük.

Énis usztam 6 éves koromtól versenyszerűen utána vizilabdáztam, ugyhogy nekem is akkorák a vállaim mint egy átélag pasinak. Plusz én nem vagyok olyan magas (170).

HIdd el nem kell vele foglalkoznod, sztem nézd a jó oldalát hogy szép kisportolt hátad-vállad van. Találd meg azokat a ruhadatrabokat amik kihangsulyozzák és nem eltulozzák a vállaidat.

Simán léehetsz szép nőies lány igyis. Az én pasimnak nagyon tetszenek a vállaim, amugy már 8 éve nem sportolok versenyszerűen.

Fel a fejjel, ez legyen a legnagyobb bajod, ettől még lehetsz gyönyörű nőies nő. :)

2009. júl. 24. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is szélesek a vállaim, de én ezt olyan ruhadarabokkal oldom meg, amik mell alatt pocakig szűk aztán csípőnél kiszélesedik. Így megvan a homokóraív, és nem tűnik szélesnek optikailag a vállam.:)

2009. okt. 1. 07:45
 3/5 anonim válasza:
11%
Szia! Én ezért akarok szakítani a barátnőmmel mert túl szélesek a vállai... én is reménykedem benne hogy kezdeni lehetne vele valamit.
2017. máj. 26. 02:47
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Előző, ha te ilyen miatt szakítanál a barátnőddel, akkor nem is érdemled meg, meg sem érdemled őt...jobb is, ha talál helyetted egy normális párt.
2018. febr. 8. 00:33
 5/5 anonim válasza:

Szia, én is ezzel küzdök.

Amit fentebb írtak az alsó legyen szélesebb pl. A-vonalú szoknya, ruha.

Kerülni kell vállnál a szélesítő csíkozást, szabásvonalakat, a világos és fényes anyag nagyít, a sötét és matt kicsinyít.

A szabásvonalak, nyaklánc, csíkozás, nyakkivágás legyen függőleges (V-kivágás), akár egy blézer vagy kardigán is több részre vágja a felsőtestet, vagy a kibontott hosszú haj is, ezzel megoszt és kicsinyít.

2023. jan. 22. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!