Egy ilyen testalkatról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
képet privátban küldök.
még annyi, hogy szerintetek nekem milyen szoknya állna jól, ha egyáltalán jól állna? sose mertem szoknyát felvenni, mindig csak fontolgatom, de aztán inkább lemondok róla.
2012. aug. 23. 10:51
11/23 A kérdező kommentje:
ok, köszi. de ilyen egyenesebb szabásúra gondoltok, vagy ami szétmegy?
2012. aug. 23. 11:20
12/23 anonim válasza:
háát nem vagyok ebben nagy szakértő de szerintem ami szét megy, mert az egyenesebb szabásúak jobban kihangsúlyozzák a vastagabb csípődet. amúgy egy jó tipp: van egy barátnőm akinek nagyon hasonló alakja van és ő ilyen ruhákat hord amik eszméletlen jól állnak neki: [link] (középsőre gondolok) csak a szabására gondolok, ő ilyenekből a színesebb virágosabbakat veszi meg:) neked is jól állna szerintem
13/23 A kérdező kommentje:
az a középső tényleg szép, köszi.
2012. aug. 23. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!