Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszik ez a lány?

Fiúk! Nektek tetszik ez a lány?

Figyelt kérdés

[link]

Ha igen miért?Ha nem miért nem?

A stílusára is térjetek ki ha kérhetem!:)

2012. aug. 22. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túl mű... tudod ki az aki nekem tetszik mondjuk?

[link]

De vörös hajjal még jobban nézne ki :PP

2012. aug. 22. 17:57
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Nahh, csak a véleményemet írom le amit a képek számomra sugallanak:

Ez egy elég egoista pics@nak tűnik.

Magával foglalkozik egész nap.

ÉS pont úgy néz ki mint aki rá sem nézne az utcán senkire, csak aki 20 millás verdában ül arra.

ÉS pont úgy fest mint akinek csak a milliomos pasik kellenek.

És pont ugy néz ki mint aki egész nap a plázában vásárol.

Amúgy arcra nem tetszik!

1x dugható többre nem kéne.

2012. aug. 22. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
nem mondom szép meg kívánatos ,csak nekem egy kicsit műnek tünik
2012. aug. 22. 17:58
 4/18 anonim ***** válasza:

Szép a szája. Az arca számomra átlagos. Az alakja, nem rossz, bár nekem túl nagyok a mellei...

A stílusa teljesen átlagos, "divatőrült".

2012. aug. 22. 17:59
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
Minden nőnek így kéne kinézni!
2012. aug. 22. 17:59
 6/18 anonim ***** válasza:
jobban kihangsúlyozhatná a természetes szépséget, az adottságai tökéletesek de ezzel a sok sminkkel elb@ssza magát...
2012. aug. 22. 18:00
 7/18 anonim ***** válasza:
6-os vaok, a sítlusához annyit, hogy sokkal vonzóbb lenne kevésbé kirívóbb stílussal, az ilyen számomra inkább ellenszenves (persze valahol izgató is, de tipikusan az a fajta aki csak 1 alkalomra való ebben a formában, az utácn mr nem mutatkoznék vele:D pedig amúgy rendben lenne, cask próbálna inkább természetesebb, "aranyosabb" stílust felvenni.
2012. aug. 22. 18:04
 8/18 anonim ***** válasza:
néhol kicsit sok, a stílusát nézve, bár lehet, hogy ez csak egy hétköznapi srác véleménye, de én ezt a lányt csak a felső tízezer egyik férfi tagja mellett tudnám elképzelni, díszes előkelő partikon stb, szóval nem
2012. aug. 22. 18:04
 9/18 anonim ***** válasza:
tehát az itt levő pasiknak csak azért nem kéne, mert félnének, hogy nem elég jók nekik,amúgy ráugranának, ilyen az ideáljuk, ilyen csaj kinek nem kéne? de ehelyett az mondják, hogy jaj túl mű...röhej.
2012. aug. 22. 18:07
 10/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy kitömnivaló liba. ezen semmi sem igazi. ez nem nő, hanem 1 kilő smink, nagy egó, és vasalt haj. egyedi stílus, természetesség minek ?! az ilyen semmire sem jó, csakis elrettentő példának.
2012. aug. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!