1/9 anonim 

válasza:

én őszintén már a 3-4 centis körömtől is kikészülök. undorító szerintem . az még úgy oké hogy ha a tenyeredet nézed és pont látod a körmöd tetejét de a nagyobb az már undorító. ha műköröm akkor lehet kicsit nagyobb de abból is csak a franciát szeretem.
2/9 anonim 

válasza:

gyönyörű, csak nem tudom reggel ki törli ki neki....
3/9 anonim 

válasza:

Szokatlan, csúnya és ijesztő.
El nem tudom képzelni hogyan boldogul ezekkel a karmokkal a hölgy. :)
4/9 anonim 

válasza:

csak nem rekorder akar lenni? Gusztustalan és fogadjunk, hogy úgy etetik és még egy gombot sem tud begombolni...
5/9 anonim 

válasza:

Párszor nem vágtam a körmöm akkor megnőtt 3-4 cm-re, de komolyan már fájt ha bármihez hozzáértem, most 2 cm a körmöm de már most is zavar kissé... ez a nő gondolom semmit nem tud csinálni ilyen karmokkal. Szerintem még felöltözni sem képes egyedül.
6/9 anonim 

válasza:

Jóhogy nem képes! Simán letörne neki az összes ha bármit is megpróbálna csinálni.
7/9 anonim 

válasza:

mindent megcsinál egyedül. van róla videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!