Milyen egy tökéletes testalakú nő? Képeket ha tudtok :D
nincs olyan, hogy tökéletes testalkatú nő. kinek a pap, kinek a papné.
a legtöbb pasi szereti, ha van egy kicsi "fognivaló" a hölgyeményen. Van akinek a nagyon vékonyak jönnek be, van akinek a husisabbak, egyénfüggő.
A lényeg minden esetben az, hogy formás legyen, ne legyen "léc" se elől, se hátul, se sehol :)
18L
Ez teljesen egyénfüggő! Kinek mi a tökéletes, nincsen két egyforma test.
Egyébként szerintem az a tökéletes ha arányosan oszlanak el rajta a kilók.
Homokóra alak (utolsó):
"hú. szerintem a homokóra alak nem túl szép"
Igen. végül is a széles csípő, vékony derék, nagy mell tök ronda, és poénból álmodik minden nő és férfi erről az alakról.
Szerintem nem csak a homokóra a szép :) Láttam már olyan "körtét" akire azt mondtam, na ez tökéletes. Az alma alkat talán azért problémásabb, mert felsőtestre hízik, és szerintem egy nőnél dekoratívabb egy széles csípő-keskeny váll, mint egy széles váll-keskeny csípő :)
Amúgy szerintem a tökéletes női test valami ilyesmi, és szerintem ezzel a legtöbben egyetértenek, bár természetesen van aki a "husibb" idomokat szereti, de ezzel nincs semmi baj :)
Nekem ő a tökéletes alakú nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!