Fiúk! A vállig érő hajú lányokat is ugyanúgy nőiesnek tartjátok?
Figyelt kérdés
Engem zavar ,hogy ,ha már kis haja van egy csajnak egyből kevesebb eséllyel indul,mert szokták mondani ,hogy fiús.A vállig érő hajjal is ugyanez van?2012. aug. 22. 11:46
2/8 anonim válasza:
Én szeretem, ha hosszú a haja egy lánynak. Ellehet veszni benne. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen,de a haj megnő előbb ,vagy utóbb.Emiatt nem kellene kivételezni.
2012. aug. 22. 11:49
4/8 anonim válasza:
Szerintem a vállig érő haj egyáltalán nem fiús. Ami nekem nem jön be, az például ami az ördög Nórinak van, na az már saját véleményem szerint nem nőnek való. Szóval nyugi.:)
18/F
5/8 A kérdező kommentje:
oké,köszi:)
2012. aug. 22. 11:49
6/8 anonim válasza:
egy félhosszú (mint a vállig érő) haj is lehet nőies de fiús is attól függ hogyan viseled.
7/8 anonim válasza:
Bocsi, OFF: Fiúk, ti azokat a hosszú hajú lányokat szeretitek, akiknek szép a hajuk és jól is áll nekik a hosszú. De mi van azokkal, akiknek nem áll jól, nem szép, ha megnő, mert vékony szálú, nem elég dús stb. és hülyén áll nekik. Az is tetszik nektek? Nem hiszem. Az ilyen lányok miért nem hordhatnak inkább rövid hajat, ha az jobban áll nekik? Miért lesznek tőle fiúsak? Nagyon csinos, nőies rövid frizurák is vannak, ez nem úgy megy, hogy a hajnyíróval körbetolják a fejüket, mint a fiúknak. Bocsi még egyszer. :)
8/8 anonim válasza:
nekem most pont egy vállig érő hajó lány tetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!