Valaki tud spanyolul, vagy olaszul párszavas, szép, értelmes mondatot? Tetováláshoz kellene ) (elképzelés nincs, hogy mivel kapcsolatban)
Figyelt kérdés
:)2012. aug. 21. 23:59
1/7 anonim válasza:
Most szívesen írtam volna egy 2 oldalas monológot a tetoválás jelentőségéről, a konformizmusról, az egyediségről, de végül úgy döntöttem, hogy aki hülye, az haljon meg.
2/7 anonim válasza:
Hűha, tetoválást akarsz egy olyan nyelven amit nem ismersz? Egy olyan szöveget ami semmit nem jelent neked?
3/7 anonim válasza:
Én tudok spanyolul... :) Vagyis tanultam 3 évet...
Szép...értelmes... De hát miért jó az neked,hogy nem is érted a nyelvet? Menő? vagy mi?
5/7 anonim válasza:
első, szebben nem is lehetett volna.
6/7 anonim válasza:
Bocsi, kicsit kulturáltabban, de megmondom a helyzetet! Miért akarsz tetkót, ha nem is tudod a jelentését? Csak mert felkapott és "menő"? Én fél évig hezitáltam, hogy megcsináltassam-e a mostanit, vagy inkább ne. Nekem, meg a legtöbb normálisan gondolkodó embernek jelent is valamit amit magára varrat! Gondolj bele, egy életen keresztül viselni fogod! És divatból ne!!! csináltasd lécci!
7/7 anonim válasza:
Az előző válaszolóknak annyit, hogy a kérdés nem az volt, hogy mi értelme van a tetoválásnak. Szerintem sincs értelme, de a kérdező nem azért tette fel a kérdést, hogy ezt leírjuk.
A kérdezőnek, ez megfelel spanyolul?
"Lo que uno pronuncia, uno recibe."
'Amit egyszer kiejtesz a szádon, megkapod'
Kiejtés (a hangsúlyos magánhangzót hosszúnak jelölöm): [lo ke úno pronúnszia, úno reszíve]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!