Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan fiuk akik szereti...

Vannak olyan fiuk akik szeretik a göndör hajú lányokat?

Figyelt kérdés
persze a természetest. mert egy fiu azért nem járt velem mert göndör hajam van és igaz magassab vagyok nála 15cm rel lehet ez közbe játszott meg azért is nem járt mert nem vagyok aza komoly ember én inkább mosolygok nagyon sokszor
2012. aug. 21. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

semelyik 12 éves nem olyan, mint a többi 12 éves - legalábbis mindegyik ezt állítja.

és a sminktől senki nem lesz kurv a.

2012. aug. 21. 17:21
 12/14 A kérdező kommentje:
oké tudom de én nem ugy öltözködöm vagy valami én egy egyszerű lány vagyok nem nyafogog megilyesmi
2012. aug. 21. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:
ez nem te vagy, de sokkal jobban tetszik ez, minthogy valaki sz*rrá vasalja
2012. aug. 21. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem gyönyörű a göndör haj. dögös és egyben elegáns ha tudod hordani. Ne foglalkozz vele szerintem nagyon szép vagy.14/f irj privit ha kérdésed van vagy csak ha beszélgetni akarsz;)
2014. márc. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!